Dirty Talk - e je vieze praatjes maakt tijdens sex, aan de telefoon en in de chat

Dirty Talk - Hier leer je hoe je vieze dingen kunt zeggen tijdens de seks en welke dingen je buiten de slaapkamer tegen je partner kunt zeggen om de opwinding te verhogen.

Dirty talk kan vreemd aanvoelen in het begin als je nadenkt over hoe je de perfecte vieze dingen tegen je partner kunt zeggen. Ontspan een beetje - Dirty Talk is niet ingewikkeld, en het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Hier zijn de gouden regels van dirty talk:

1. Denk niet te veel na.

Dirty Talk hoeft niet super creatief te zijn, maar het moet wel goed voelen voor jou en je partner. De vieze dingen die je tegen je partner zegt, moeten natuurlijk aanvoelen en in het moment passen.

2. Doe het rustig aan.

Doe het in je eigen tempo. Het is beter om je fantasieën eerst in de chat te delen als je Dirty Talk nog niet face to face durft te gebruiken.

3. Veel plezier

Dirty Talk moet je seksuele ervaring versterken, niet belemmeren. Leg jezelf geen druk op. Dit maakt de ervaring des te ontspannender voor alle betrokkenen.

4. Houd het simpel

Houd je taal eenvoudig en gebruik niet te veel details. Je hoeft niet in detail te treden om je partner heet te krijgen. Zoiets simpel als "Ik hou van je lichaam" kan de bal aan het rollen brengen. En als je een paar bijvoeglijke naamwoorden wilt gebruiken, werken algemene termen als "dik", "enorm" en "vochtig" heel goed.

5. Communicatie is alles

Hoe comfortabel je je voelt in je relatie heeft veel te maken met wat je bereid bent te proberen op seksueel gebied. Praat van tevoren met je partner over je interesse in Dirty Talk! Dit is een goede manier om angsten te verminderen.

6. Oordeel niet

Als je begint met vieze praatjes, kan je relatie een groter gevoel van intimiteit ontwikkelen. Bij Dirty Talk gaat het er niet om brutaal, grof of vulgair te zijn. Het gaat meer om het feit dat het opwindend is. Wat dirty talk vies maakt is de seksuele opwinding die je voelt als je ernaar luistert. Stimuleer de verbeelding van je partner in plaats van ze te onderdrukken.

 

Dingen die men tijdens dirty talk kan zeggen

"Je bent zo sexy. Ik vind het heerlijk als je naakt bent.

"Ik wil voelen hoe nat je bent."

"Ik hou ervan als je mijn *** in je mond stopt."

"Ik wil je *** aanraken met mijn ***."

"Ik kan niet wachten om je lippen rond mijn *** te zien."

"Wat wil je dat ik met je doe?"

"Wees een goede kleine slet en spreid je benen voor me."

"Ik kan niet wachten om mijn *** in je te stoppen."

"Het voelt zo geil als ik je binnendring."

"Ik zal je *** vullen met mijn ***.

"Ik stop mijn *** in je."

"Als je je niet gedraagt, ga ik mijn *** in je rammen."

Meld je nu aan en vind smerige mensen om mee te chatten!

Dirty Talk DE Dirty Talk AT Dirty Talk CH Dirty Talk FR Dirty Talk ES Dirty Talk IT Dirty Talk NL Dirty Talk FI Dirty Talk PL Dirty Talk PT Dirty Talk BR Dirty Talk NO Dirty Talk SE Dirty Talk DK Dirty Talk US Dirty Talk UK Dirty Talk CA Dirty Talk AU Dirty Talk NZ