Dirty talk - hvordan snakke skittent under sexy, på telefon og chat

Dirty talk - Slik sier du skitne ting under sex og tingene som du kan si til en partner utenfor soverommet for å fremme opphisselse.

Dirty talk kan føles rart i starten når du tenker over hvordan du skal si de perfekte skitne tingene til partneren din. Slapp av - dirty talk er ikke komplisert, og det viktigste er at du føler deg komfortabel når du gjør det. Her er de gylne reglene for dirty talk:

1. ikke overtenk det.

Dirty talk trenger ikke å være veldig kreativt, men det bør føles godt for deg og partneren din. De skitne tingene du sier til partneren din bør føles naturlig å flyte med øyeblikket.

2. ta det sakte.

Gjør det i ditt eget tempo. Det er bedre å dele fantasiene dine i chatten først hvis du ikke tør å bruke dirty talk ansikt til ansikt.

3. ha det gøy

Dirty talk bør forsterke din seksuelle erfaring, ikke hindre den. Ikke legg press på deg selv. En mer avslappet erfaring er best for alle som er involvert.

4. gjør det ukomplisert

hold språket enkelt og ikke bruk for mange detaljer. Du trenger ikke gå i detaljer for å gjøre partneren din kåt. Noe så enkelt som "jeg elsker kroppen din" kan få ballen i gang. Og hvis du vil kan du inkludere noen adjektiv som "feit", "enorm" og "våt".

5 Kommunikasjon er alt

Hvor komfortabel du føler deg i forholdet ditt har mye med hva du er villig til å prøve seksuelt. Snakk med partneren din om dine interesser for dirty talk på forhånd! Dette er en god måte å redusere angst på.

6. ikke døm

Når du begynner med dirty talk, kan forholdet ditt utvikle en større følelse av intimitet. Dirty talk handler ikke om å være ekkel, frekk eller vulgær. Det handler mer om opphisselse. Det som gjør dirty talk bra er den seksuelle opphisselsen du føler når du hører det. Stimuler partneren din sin fantasi i stedet for å undertrykke den.

 

Ting du kan si under dirty talk

"Du er så sexy. Jeg elsker det når du er naken."

"Jeg vil føle hvor våt du er."

"Jeg elsker det når du tar *** min i munnen din."

"Jeg har lyst til å berøre *** din med *** min."

"Jeg kan ikke vente til å se leppene dine rundt *** min."

"Hva vil du at jeg skal gjøre med deg?"

"Vær en flink liten tøs og spre beina dine for meg."

"Jeg kan ikke vente til å putte *** inn i deg."

"Det føles så deilig når jeg penetrerer deg."

"Jeg skal stappe *** din med *** min."

"Jeg skal stappe *** min inn i deg."

"Hvis du ikke oppfører deg skal jeg kjøre*** min inn i deg."

Registrer deg nå og finn uskikkelige mennesker å chatte med!

Dirty Talk DE Dirty Talk AT Dirty Talk CH Dirty Talk FR Dirty Talk ES Dirty Talk IT Dirty Talk NL Dirty Talk FI Dirty Talk PL Dirty Talk PT Dirty Talk BR Dirty Talk NO Dirty Talk SE Dirty Talk DK Dirty Talk US Dirty Talk UK Dirty Talk CA Dirty Talk AU Dirty Talk NZ