Dirty Talk - kuinka puhua tuhmia seksin aikana, puhelimessa ja chatissa

Dirty Talk - Näin voit puhua tuhmia juttuja seksin aikana ja asioita, joita voit sanoa kumppanillesi makuuhuoneen ulkopuolella kiihottumisen lisäämiseksi.

Tuhmien puhuminen voi tuntua aluksi oudolta ajatellessasi kuinka sanoa juuri oikeat tuhmat asiat kumppanillesi. Rentoudu hieman – tuhmien puhuminen ei ole monimutkaista, ja tärkeintä on, että se tuntuu sinusta hyvältä. Tässä tuhmien puhumisen kultaiset säännöt:

1. älä tee siitä liian monimutkaista

Tuhmien puhumisen ei tarvitse olla hurjan luovaa, mutta sen pitäisi tuntua hyvältä sinulle ja kumppanillesi. Tuhmien asioiden, joita sanot kumppanillesi, pitäisi tuntua luonnollisilta ja sopia hetkeen.

2. etene rauhallisesti

Toimi omaan tahtiisi. On parempi jakaa fantasiat ensin chatissa, jos et vielä uskalla käyttää tuhmaa puhetta kasvotusten.

3. pidä hauskaa

Tuhmien puhumisen pitäisi parantaa seksuaalista kokemustasi, ei haitata sitä. Älä ota paineita. Tämä tekee kokemuksesta rennompaa kaikille osapuolille.

4. tee siitä mutkatonta

Pidä kielenkäyttösi yksinkertaisena äläkä käytä liikaa yksityiskohtia. Sinun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin saadaksesi kumppanisi kuumaksi. Jotain niin yksinkertaista kuin "rakastan vartaloasi" voi saada asioihin vauhtia. Ja jos haluat heittää mukaan muutaman adjektiivin, yleiset sanat, kuten "hieno", "ihana", ja "märkä" toimivat hyvin.

5. kommunikointi on kaikki kaikessa

Kuinka hyväksi tunnet itsesi parisuhteessasi liittyy paljon siihen, mitä olet valmis kokeilemaan seksuaalisesti. Keskustele kumppanisi kanssa etukäteen kiinnostuksestasi tuhmien puhumiseen! Tämä on hyvä tapa vähentää ahdistusta.

6. älä tuomitse

Aloittaessasi tuhmien puhumisen suhteessasi voi kehittyä suurempi läheisyyden tunne. Tuhmien puhuminen ei tarkoita sitä, että on törkeä, raaka tai mauton. Pikemminkin kyse on siitä, että se kiihottaa. Se, mikä tekee tuhmien puhumisesta tuhmaa, on seksuaalinen kiihottuminen, jota tunnet sen kuullessasi. Stimuloi kumppanisi mielikuvitusta sen sijaan, että tukahduttaisit sen.

 

Mitä sanoa tuhmia puhuttaessa

"Olet niin seksikäs. Rakastan sitä, kun olet alasti."

"Haluan tuntea kuinka märkä olet."

"Rakastan sitä, kun otat mun *** suuhun."

"Haluan koskettaa sun *** mun ***."

"En malta odottaa, että näen huulesi mun *** ympärillä."

"Mitä haluat mun tekevän sulle?"

"Ole hyvä pieni lutka ja levitä jalkasi minulle."

"En malta odottaa, että voin laittaa mun *** sun sisään."

"Tuntuu niin kuumalta, kun tunkeudun suhun."

"Aion täyttää sun *** mun ***."

"Aion laittaa mun *** suhun."

"Jos et käyttäydy, aion työntää *** suhun."

Rekisteröidy nyt ja löydä härskejä ihmisiä chattailuun!

Dirty Talk DE Dirty Talk AT Dirty Talk CH Dirty Talk FR Dirty Talk ES Dirty Talk IT Dirty Talk NL Dirty Talk FI Dirty Talk PL Dirty Talk PT Dirty Talk BR Dirty Talk NO Dirty Talk SE Dirty Talk DK Dirty Talk US Dirty Talk UK Dirty Talk CA Dirty Talk AU Dirty Talk NZ